sponsorkliks

sponsor uitsmijters met jouw aankopen

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Uitsmijters, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Uitsmijters ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Uitsmijters. En nogmaals, het kost je niets extra!

zo werkt sponsorkliks

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Uitsmijters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Uitsmijters hier direct van!

Noch SponsorKliks, noch Uitsmijters weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Uitsmijters is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Uitsmijters niets op.

vergeet sponsorkliks nooit

meer met de chrome extentie